Terapi ved specialiseret psykolog i Aalborg


Strands Psykologpraksis i Aalborg behandler psykologiske problemstillinger, der spænder ben i livet - både i individuelle samtaler og i parterapi. Kom videre fra en fastlåst problemstilling og få nye handlemuligheder og strategier. Kom til at forstå og forandre tilbagevendende vanskeligheder, følelsesmæssige reaktioner og problemer, der opstår i forholdet til andre.

Individuel terapi ved psykolog med psykiatri-erfaring

I den individuelle terapi indkredser vi årsagen til dine aktuelle vanskeligheder og arbejder med at udvikle nye livstrategier og handlemuligheder. Det kan både være dine tanker og følelsesmæssige reaktioner som du oplever i forhold til dig selv og andre. 

Jeg udbyder hjælp til psykologiske problemer, såvel ved ønske om personlig udvikling som ved psykiatriske lidelser.

 

Læs mereIndividuel terapi   

Parterapi på dansk og engelsk

Parterapien kan tilbyde et eksternt perspektiv på de vanskeligheder, som I oplever mellem jer. Der er fokus på kommunikation, tillid, gensidig perspektivtagning og jeres forventninger til jer selv og hinanden. Parterapien kan suppleres med individuelle sessioner i tilfælde, hvor der er brug for en uddybende forståelse af en problematik. 

 

Læs mere: Parterapi

Autisme Spektrum Forstyrrelse - Individuel Selvforståelsesforløb

Det individuelle forløb giver dig mulighed for bedre at afklare forstå dine udfordringer og styrker, samtidig med at vi kortlægger hjælpsomme ideer og strategier. Vi arbejder med de områder, som er relevante for dig. Det kan fx være; kommunikation, sociale udfordringer , sansemæssig sensitivitet, interesse og adfærd. 

Autisme Spektrum Forstyrrelse

Selvforståelsesforløb i mindre gruppe

Selvforståelsesforløbet er i en mindre gruppe (op til 4 personer). Forløbet indledes af en individuel samtale. Vi har herefter 12 sessioner af 90 minutter, hvor vi arbejder struktureret omkring et tema, der er kendt på forhånd. Det er et psykoedukativt forløb, hvor der undervises i Autisme Spektrum Forstyrrelse (udfordringer og hjælpsomme ideer). Der er struktureret inddragelse af gruppedeltagerne. Datoer og temaer for forløbet er kendt på forhånd. Alle deltagere sidder omkring et bord og der er en 5 minutters pause midtvejs. Hør mere om hvornår næste gruppeforløb opstarter.

 

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen og jeg vender tilbage indenfor kort tid med svar på din henvendelse

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.