Terapi ved specialiseret psykolog i Aalborg


Strands Psykologpraksis i Aalborg behandler psykologiske problemstillinger, der spænder ben i livet - både i individuelle samtaler og i parterapi. Kom videre fra en fastlåst problemstilling og få nye handlemuligheder og strategier. Kom til at forstå og forandre tilbagevendende vanskeligheder, følelsesmæssige reaktioner og problemer, der opstår i forholdet til andre.

Individuel terapi ved psykolog med psykiatri-erfaring

I den individuelle terapi indkredser vi årsagen til dine aktuelle vanskeligheder og arbejder med at udvikle nye livstrategier og handlemuligheder. Det kan både være dine tanker og følelsesmæssige reaktioner som du oplever i forhold til dig selv og andre. 

Jeg udbyder hjælp til psykologiske problemer, såvel ved ønske om personlig udvikling som ved psykiatriske lidelser.

 

Læs mereIndividuel terapi   

Parterapi på dansk og engelsk

Parterapien kan tilbyde et eksternt perspektiv på de vanskeligheder, som I oplever mellem jer. Der er fokus på kommunikation, tillid, gensidig perspektivtagning og jeres forventninger til jer selv og hinanden. Parterapien kan suppleres med individuelle sessioner i tilfælde, hvor der er brug for en uddybende forståelse af en problematik. 

 

Læs mere: Parterapi

Autisme Spektrum Forstyrrelse - Individuelt Selvforståelsesforløb

Det individuelle forløb giver dig mulighed for bedre at afklare forstå dine udfordringer og styrker, samtidig med at vi kortlægger hjælpsomme ideer og strategier. Vi arbejder med de områder, som er relevante for dig. Det kan fx være; kommunikation, sociale udfordringer , sansemæssig sensitivitet, interesse og adfærd. 

Autisme Spektrum Forstyrrelse - Forløb i mindre gruppe

Selvforståelsesforløb i mindre gruppe

Selvforståelsesforløbet er i en mindre gruppe (op til 4 personer). Forløbet indledes af en individuel samtale. Vi har herefter 12 sessioner af 90 minutter, hvor vi arbejder struktureret omkring et tema, der er kendt på forhånd. Det er et psykoedukativt forløb, hvor der undervises i Autisme Spektrum Forstyrrelse (udfordringer og hjælpsomme ideer). Der er struktureret inddragelse af gruppedeltagerne. Datoer og temaer for forløbet er kendt på forhånd. Alle deltagere sidder omkring et bord og der er en 5 minutters pause midtvejs. Hør mere om hvornår næste gruppeforløb opstarter.

 

 

Beskrivelse af Selvforståelsesforløb

Selvforståelsesforløbet er et psykoedukativt tilbud til voksne mennesker med autisme, der gerne vil forholde sig til sine udfordringer og finde nye strategier og hjælpsomme ideer. Det er både til dig, som har fået en autismediagnose sent i livet og til dig, der har haft diagnosen i længere tid.

 

Formål

Det overordnede formål med forløbet er at opnå viden om udfordringer og hjælpsomme strategier, så du kan undgå at blive belastet og blive bedre til at passe på din energi ved at tage mere hensyn til dig. Ved hjælp af undervisning og struktureret drøftelse får du mulighed for bedre at afklare og forstå dine udfordringer og styrker. Vi arbejder sammen om at finde hjælpsomme ideer og strategier

 

Struktur

Vi vil gennemgå et tema hver gang, som knytter sig til ASF. Datoer og temaer for forløbet er kendt på forhånd. Alle sidder omkring et bord. Der er 5 minutters pause midtvejs. Der vil være struktur i gruppen, således at alle får sagt noget.

 

Antal samtaler

Forløbet består af 1 indledende individuel samtale (45 minutter) og 12 gruppesamtaler (90minutter)

 

Antal deltagere

Der er plads til 4 personer i gruppen.

 

Pris

Ved henvisning gælder sygesikringstaksten (ca. 350kr).

Deltager du uden henvisning, så hør om den aktuelle takst. Der er mulighed for tilskud ved medlemskab af Sygesikringen ”danmark”. Der betales med Mobilepay ved opstart af hver samtale.

 

Temaer i forløbet

1.     Første samtale er individuel

2. Overordnet om ASF

8. Forestillingsevne

3. Sanser

9. Social kognition

4. Begavelse

10. Kommunikation

5. Opmærksomhed

11. Bearbejdningshastighed

6. Eksekutive funktioner

12. Hukommelse

7. Detaljer versus sammenhæng

13. Særlige interesser og styrker

 

Fremmøde og afbud

 Mød gerne præcis til tiden. Afbud meldes skriftligt, senest dagen før inden kl.12.00. Senere afbud medfører gebyr på egenbetalingsdelen. Afbud meldes via mail: info@trinestrands.dk eller sms til 25 42 10 10

 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål i forhold til gruppeforløbet, er du velkommen til at skrive til mig på: info@trinestrands.dk

Skriv og hør mere om hvornår næste gruppeforløb starter.

 

 

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen og jeg vender tilbage indenfor kort tid med svar på din henvendelse

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.